Живим батько 30 років не цікавився: Ліквідованого окупанта не можуть "поділити" родичі (фото)

Рідня ліквідованого на війні в Україні лейтенанта Володимира Шереметова з Омська вже півроку не може поділити його "бойові" виплати, повідомляють Патріоти України.

Як пише офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц") з посиланням на російські соцмережі, Шереметова "відкобзонили" ще 22 липня. Відтоді між родичами спалахнув скандал: батько, який кинув сина понад 30 років тому, відразу ж з'явився після інформації про його ліквідацію.

Стверджується, що лейтенант ніколи навіть не згадував про батька. Його запрошували на весілля окупанта, але він не прийшов. Про родинні зв'язки росіянин згадав, коли родині прийшли "бойові" виплати "зажмуреного" загарбника. Більш того, батько зазіхнув на свою частку в грошових накопиченнях Шереметова і його дружини.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...