Зі 100 вижили лише 10: Загарбник розповів про шалені втрати РФ в Україні й поскаржився, що спав на голій землі з уламком у грудях

Російський окупант розповів про важкі втрати окупаційних військ РФ в Україні. Він поскаржився, що в його підрозділі зі 100 осіб вижили лише 10, передають Патріоти України.

Перехоплену телефонну розмову загарбника OBOZREVATEL надало хакерське угруповання "Фронтові розмови окупантів". У бесіді з товаришем військовий РФ розповів, що був змушений спати на голій землі з уламком у грудях, тому надодачу до поранення отримав сильну застуду.

"Та я ненадовго приїхав, на тиждень. У шпиталі повалявся. ...Я охрип, на землі спали. Ну так, застуджений, у мене ще уламок у грудній клітці", – поскаржився окупант.

Тепер його викликають до слідчого комітету РФ – очевидно, влада країни-агресора намагається знайти винних у масштабних втратах своєї армії.

"Нас приїхало десять людей зі ста. Десять людей тільки живих. Усі загинули. Поїду сьогодні чи в понеділок у слідчий комітет... А по телевізору все туфта, можеш не дивитися. Там же показують, що українців мочать, а насправді мочать нас, росіян", – зізнався загарбник.

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...