Зі скрепами не церемонились: Російські дипломати залишили КНДР, самотужки штовхаючи дрезину із речами по рейках (фото)

Росіяни не змогли покинути КНДР звичайним шляхом, оскільки пасажирське сполучення з Росією перервано через пандемію коронавіруса.

Російським дипломатам довелося виїжджати з Північної Кореї на саморобній дрезині, яку вони були змушені штовхати самі. Про це повідомляє представництво МЗС Росії у Владивостоці в своєму Facebook, передають Патріоти України.

Про те, що дипломати виїжджають з Кореї, стало відомо вчора, 25 лютого. Росіяни не змогли покинути КНДР звичайним шляхом, оскільки пасажирське сполучення з Росією перервано через пандемію коронавіруса.
В результаті їм довелося добиратися до прикордонного району громадським транспортом, а перетнути річку Туманну по залізничному мосту вони змогли тільки на несамохідній дрезині. Третій секретар посольства Владислав Сорокін штовхав навантажену дрезину більше кілометра. Дипломатів зустріли на російській прикордонній станції Хасан.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...