Зі "Слуги народу" виженуть двох мажоритарників: Дубінський анонсував екстрене засідання партії

Нардеп Євген Шевченко швидко поплатився за свій виступ на росТБ.

Олександр Дубінський. Фото: Депо.

У понеділок, 28 жовтня, фракція "Слуга народу" проведе екстрене засідання, на якому буде вжита низка важливих заходів, зокрема щодо вигнання двох нардепів-мажоритарників. Про це повідомив нардеп із партії "Слуга народу" Олександр Дубінський, передають Патріоти України.

За його словами, на цьому засіданні відбудеться голосування за виключення з фракції двох мажоритарників. Перший – Євген Шевченко, який вийшов у прямий ефір російського каналу і розповів про компроміс з сепаратистами. Другий – В'ячеслав Медяник, який попався на листуванні, де обіцяв вирішити питання з прокуратурою.

Нагадаємо, 16 жовтня Медяник "засвітився" із перепискою у Верховній Раді з питанням впливу на прокуратуру. Водночас заступник генпрокурора Віктор Трепак, якого згадували у переписці, відхрестився від упійманого "на гарячому" Медяника.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...