Зі "стратегічною метою": У Путіна є охоронець, який за кордоном збирає за ним фекалії і сечу

Президент Російської Федерації Володимир Путін має спеціального охоронця, який супроводжує його за кордоном. Він збирає за Путіним фекалії та сечу у вбиральнях у валізи й вивозить у Росію. Про це йдеться у спільній публікації журналіста французького журналу Paris Match Режиса Жанте й розслідувача російського "Проекта" Михайла Рубіна, передають Патріоти України.

Журналісти здобули докази роботи цього охоронця 2019 року від дотичних джерел, коли президент РФ їздив з офіційним візитом у Саудівську Аравію. У травні 2017-го цей же охоронець супроводжував Путіна до вбиралень під час візиту у Францію.

За даними журналістів, спецохоронець збирає сечу й фекалії президента РФ у спеціальні пакети, які потім везуть у спеціальній валізі в Росію. Це роблять для того, щоб ніхто не зміг взяти зразки з випорожнень Путіна й дізнатися про його стан здоров'я.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...