Зі стрілецької зброї: Українські бійці збили безпілотник окупантів над Сумщиною (фото)

Захисники України збили черговий ворожий безпілотник у небі над Сумщиною. Знешкодити БПЛА вдалося бійцям добровольчого формування територіальної оборони. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні "Суми", передають Патріоти України.

Зазначається, що безпілотник був збитий опівдні 6 листопада на території Миропільської громади силами добровольчого військового формування окремої бригади територіальної оборони. Військові також оприлюднили фото збитого дрона.

А керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький уточнив, що БПЛА був уражений стрілецькою зброєю.

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...

5 із 6 останніх ракет було збито: Плетенчук розповів, чому запуск "Калібрів" із підводних носіїв росіян неефективний

субота, 4 травень 2024, 21:59

У Чорному морі через загрозу знищення кораблів Росії доводиться використовувати підводні носії крилатих ракет. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передають Патріоти України....