Зі святою водою та піснями. Росія відправила до Білорусі гаубиці "Акація" (відео)

Росія передала Білорусі ешелон самохідних гаубиць "Акація". Проте перед їх відправкою організували цілий прощальний захід з оркестром та окропленням святою водою, передають Патріоти України.

Російське підприємство виготовило для Білорусі ешелон гаубиць 2С3М "Акація". У четвер, 2 червня, їх відправили замовнику.

"У машинах удосконалено засоби зв'язку, підвищено скорострільність та збільшено боєкомплект, а також проведено роботи з повного імпортозаміщення", - йдеться у повідомленні.

Проводжали гаубиці під напутні промови та пісню "Прощання слов'янки", яку зіграв оркестр. Крім того, перед відправленням військову техніку окропили святою водою.

Зазначимо, що самохідна гаубиця 2С3М "Акація" використовується для знищення живої сили, артилерійських і мінометних батарей, ракетних установок, танків, вогневих засобів, пунктів управління і тактичних засобів ядерного нападу. Вона озброєна 152-мм гарматами.



Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...