Зі світлом та інтернетом: В Україні запустили сайт, на якому можна знайти місце для роботи поруч з будинком

В Україні регулярно відключають світло, тому для тих, хто працює з дому, є певні складнощі. Вітчизняні розробники створили та запустили сайт, за допомогою якого можна знайти місце для роботи з електроенергією від генератора та інтернетом, передають Патріоти України.

Про це повідомив генеральний директор компанії Cody Ukraine Максим Гонтар на сторінці у Facebook. Йдеться про сайт Svitlospot, який розробила компанія Cody Ukraine. Українці можуть дізнатися, в якому місті та районі працюють коворкінги з електрикою та Інтернетом – поряд із будинком. Також представлені дані про вартість послуг, наявність кави/чаю та снеків.

Гонтар зазначив, що проект створений для допомоги жителям України, які мають продовжувати працювати навіть в критичних умовах обмеження електропостачання.

Зазначено, що українці мають працювати якісно та з більшою віддачею, прагнути бути незамінними для західних компаній. Тому важливо знайти спосіб відновити логістичні ланцюги. За словами Гонтаря, організації зараз відмовляються від українських розробників та спеціалістів.

"Виправити це можемо лише своїм підходом, експертністю та якістю", - підкреслив експерт.

Сайт svitlospot.com.ua розробили лише за два дні, тому він працює в режимі обмеженої функціональності. Однак якщо ресурс матиме попит, вийде оновлена версія з локаціями прямо на карті, а також будуть інші можливості. Серед них – більша кількість локацій, де пропонують місця для роботи, не тільки коворкінги.

Зі світлом та Інтернетом: в Україні запустили сайт, на якому можна знайти місце для роботи поруч з будинком

Потрібно вибрати в меню сайту місто та найближчий район, після чого натиснути кнопку "Пошук". Будуть представлені всі доступні варіанти з адресами, умовами та цінами. Також буде зазначено наявність укриття, генератора та Інтернету

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...