"З'ясувалося, що ніякої "Супутника", який заштовхували в пельку Україні немає... Sputnik виявився пшиком. Мільйони росіян чекатимуть смерті, а наближеним Путіна дадуть Pfizer, - Піонтковський

Sputnik виявився повним пшиком. Мільйони росіян чекатимуть смерті, тоді як наближеним до Путіна дадуть Pfizer, - Піонтковський

Основна російська антикоронавірусна вакцина Sputnik V є повністю дискредитованою. Як у самій Росії, так і поза її межами На це звернув увагу політолог Андрій Піонтковський в ефірі на Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

За словами аналітика, підставами для такого категоричного твердження, є відсутність у росіян можливості налагодити промислове виробництво "Супутника", а також безпорадність даного препарату перед новим наднебезпечним індійським штамом, чого не можна сказати про вакцини вироблені в інших країнах.

Як наголосив Піонтковський, в цьому наразі немає жодної таємниці, про що свідчать останні заяви уповноважених осіб як у РФ, так і в тих країнах, що погодилися на закупівлю перших партій "Супутника".

"З'ясувалося, що ніякої вакцини, ніякого "Супутника", який вони з Медведчуком заштовхували в пельку Україні, його немає. Вони не налагодили його виробництво, але це ще не все. До самого останнього часу, я думав, що "Супутник"- це одна з якихось більш-менш вакцин, яких 20-30 в світі, просто проблема в тому, що у них (у росіян - ред.) не налагоджене фармвиробництво. Але сталася одна подія ... Італійський прем'єр-міністр Маріо Драгі, 100%-ний путініст, нажаханий волає, що "ніколи ми не приймемо цей "Супутник", - пояснив експерт.

Як зазначив Піонтковський, це сталося після проведеної нещодавно європейцями інспекції за місцем виробництва "Супутника" в Росії, передбаченої протоколом надання дозволу на той чи інший препарат.

Виявилося, що надійного, централізованого, подзвітного державі, безперебійного випуску нових доз "Супутника" не існує, а відповідні підряди на корупційних умовах роздали родичам членів уряду.


Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...