Зять Медведчука став бізнес-партнером великого російського забудовника, - журналісти програми "Схеми"

Capital Group – холдинг, який веде кілька амбітних будівельних проектів у самому центрі Москви.
Віктор Медведчук та Андрій Рюмін. Ілюстрація: Радіо Свобода.

Зять лідера партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Андрій Рюмін став бізнес-партнером родини Павла Тьо – голови ради директорів будівельного холдингу Capital Group, який у Москві спеціалізується на будівництві комплексів, іншої житлової та комерційної нерухомості. Про це повідомляють журналісти програми «Схеми: корупція в деталях», передають Патріоти України.

Відповідно до даних із російського реєстру юридичних осіб, чоловік доньки Медведчука від попереднього шлюбу Андрій Рюмін, який до останнього часу мав інтерес в енергетичних компаніях (на даний час є генеральним директором ПАТ «Ленэнерго», почав займатися нерухомістю.

У листопаді 2018 року Рюмін став співзасновником компанії ТОВ «Прайм-Инвест». Напрямок діяльності фірми – покупка і продаж власного нерухомого майна. Крім Рюміна, який володіє часткою в 50%, співзасновниками «Прайм-Инвест» виступили бізнесмен-забудовник Павло Тьо, його син Герман Тьо, Валентина Становова та Михайло Хвесько. Тьо, Становова та Хвесько – безпосередні керівники корпорації Capital Group.

Capital Group – холдинг, який веде кілька амбітних будівельних проектів у самому центрі Москви. Зокрема, це Capital Towers біля Москва-Сіті, The Book на Арбаті та резиденція Mandarin Oriental навпроти Кремля.

Андрій Рюмін і донька Віктора Медведчука Ірина побралися у 2006 році. Тоді про Рюміна було відомо небагато. Зокрема, Нестор Шуфрич, який, за даними ЗМІ, був на весіллі, лише міг сказати, що Рюмін – із професорської родини.

У 2016 році російські ЗМІ повідомляли, що Ірина Медведчук має квартиру у будинку, де мешкає керівництво «Газпрому». Зараз Андрій Рюмін, крім бізнесу в енергетиці і віднедавна – у нерухомості, веде і громадську діяльність. Він є членом опікунської ради клубу «Спорт-Правопорядок» у Санкт-Петербурзі, куди також входить, зокрема, і давній друг Путіна Василь Шестаков.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...