З'явилась дата, коли американські Island нарешті передадуть до складу ВМСУ

Наразі катери проходять планові швартові, маневрові й швидкісні випробування, які проводять українські моряки разом з іноземними інструкторами.

Передані урядом США патрульні катери Айленд (Island) будуть передані Військово-морським силам України у вересні цього року. Про це повідомляє Defense Express з посиланням на відеосюжет Телерадіостудії Бриз МО України, передають Патріоти України.

Як повідомили у своєму сюжеті військові журналісти, після закінчення підготовки в серпні цього року патрульні катери Слов`янськ (P191) та Старобільськ (P190) будуть законсервовані та доставлені до Одеси на кораблях для перевезення катерів.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...