З'явилося свіже фото командирів захисників Маріуполя з Туреччини - вони під наглядом медиків

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак опублікував свіже фото командирів захисників Маріуполя, які 21 вересня повернулися з російського полону і наразі перебувають у Туреччині. Він зазначив, що українські Герої проходять медичні огляди й мають бойовий настрій, передають Патріоти України.

Відповідне фото Єрмак отримав від народного депутата партії "Голос", співголови міжфракційного об'єднання "Кримська платформа" Рустема Умєрова, який за дорученням президента України приїхав до Туреччини. Представник України перевірив, у яких умовах перебувають наші захисники.

"Він також координує свою роботу з усіма органами, відповідальними за безпеку наших громадян. Як розповів мені Рустем, умови проживання у хлопців є комфортними", – повідомив голова ОП.

Він наголосив, що зараз дуже важливо, щоб звільнені українські військові мали все, що їм необхідно. Незабаром вони зможуть зустрітися зі своїми рідними.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...