З'явилося свіже відео, як виглядає "Донбас Арена" після приходу "русского міра" (відео)

Користувач viktor wassa у себе в Tik Tok зняв кілька нових відеороликів із Донецька, показавши, як зараз виглядає "Донбас Арена". Легендарний стадіон, на якому раніше проводилися матчі Ліги чемпіонів та чемпіонату Європи з футболу та виконувала свої пісні Бейонсе, тепер виглядає як масивна занедбана споруда, передають Патріоти України.

Судячи з кадрів, після приходу ""русского міра"" окупанти повністю закинули обслуговування прилеглої території. Парк і простір перед входом зарості великими бур'янами. Ніде не видно жодного натяку на доглянутість.


Це не про Харків: Експерт пояснив, яким містам загрожує небезпека наступу РФ

понеділок, 13 травень 2024, 2:35

У п'ятницю вранці, 10 травня, збройні сили РФ розпочали наступ на Харківщині, але потрібно очікувати подібних дій й у напрямку Сумської області. Скоріше за все, таким чином ворог відволікатиме українську армію від інших напрямків, оскільки резервів у З...

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...