З'явилося відео розстрілу людей у ТЦ під Москвою (відео 18+)

На відео можна побачити, як озброєні люди розстрілюють з автоматів відвідувачів торгового центру Крокус Сіті Холл, загнаних у куток.

З явилося відео розстрілу людей в ТЦ під Москвою

Невідомі люди зі зброєю увірвалися до торгового центру Крокус Сіті Холл, що знаходиться в підмосковному Красногорську, та влаштували стрілянину. В мережі також з'явилися кадри, як п'ятеро терористів розстрілюють з автоматів людей, загнаних у куток.

На відео можна побачити, як озброєні люди розстрілюють натовп. На кадрах видно людей, які лежать на вході до ТЦ. За попередньою інформацією, вони мертві.

Обережно! Жорсткі кадри. 18+

За інформацією росЗМІ, у партер Крокус Сіті Холл увірвалися люди у камуфляжі та відкрили стрілянину з автоматичної зброї. Після цього вони кинули гранату чи запальну шашку, внаслідок чого почалася пожежа.


Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...