З'явилися обставини, які дозволяють впливати на партнерів щодо передачі ракет без обмеження дальності, - Згурець

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що оптимальним шляхом захисту України від російських атак є удари по об'єктах у глибині російської території. Про це він сказав у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Сподіваюсь, що у Бундестазі вистачить голосів щодо передачі далекобійних ракет Taurus . І головне питання полягає не лише в передачі Taurus, а в передачі Taurus з дальністю у 500 км. Не у 300 км, з цими обмеженими чинниками політичного значення, а саме з максимальними можливостями. Тому, що поява в арсеналі російської армії північнокорейських ракет, які запускаються з глибини території РФ, дозволяє нам ставити питання про те, що оптимальний шлях захисту від російських атак - це удари по об'єктах у глибині російської території", - наголосив Згурець.

За словами військового експерта, зараз є політичні обставини, які дозволяють впливати на партнерів щодо збільшення технічних параметрів далекобійних ракет без обмеження їхніх характеристик по дальності. Далекобійні ракети Taurus з дальністю 500 км дуже потрібні Україні.

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...