З'явився з Єрмаком і десятками охоронців: На Алеї Небесної Сотні сім'ї загиблих євромайданівців кричали Зеленському: "Ганьба! Зрадник! Малорос!" (відео)

Президент не став відповідати, а у супроводі охоронців швидко зник в автівці та поїхав геть.

Володимир Олександрович виглядав дещо розгубленим

Президент України Володимир Зеленський у неділю, 21 листопада 2021 року, взяв участь у заходах із вшанування пам'яті активістів Євромайдану на алеї Героїв Небесної Сотні у Києві

Зеленський поклав квіти і у супроводі політиків та численної охорони повертався назад. У цей час йому услід стали кричати.

За даними Сьогодні.ua, вигуки доносилися від "членів сімей Небесної Сотні, що зібралися біля меморіалу з портретами загиблих учасників Революції Гідності".

Люди вигукували: "Ганьба!", "Зрадник!" та "Малорос!".


  • Слід нагадати, що Зеленський не брав участі у Революції Гідності та подіях на Євромайдані.
  • На відміну від багатьох інших українських естрадних діячів ані він, ані хтось інший зі студії "Квартал 95" не приходив виступати зі встановленої на Майдані сцені.
  • Більше того, під час драматичних і в подальшому трагічних подій "кварталівці" глузували з Майдану та майданівців. В одній з гумористичних мініатюр вони жартома "пропонували" видати спецпризначенцям з "Беркуту" замість гумових кийків "ебонітові палички", аби тертям об одяг учасників протесту можна було б видобувати електроенергію.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...