Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України.

"Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в якому було сказано, що влада Франції не схвалила мою заявку як волонтера на Олімпіаду. Я зв’язалася з більш ніж 20 росіянами, з якими пройшла не одну Олімпіаду, які також подавали волонтерські заявки. Усім цим людям, які мають великий досвід, також прийшла відмова", - розповідає одна з російських "волонтерок".

Водночас росіянка скаржиться, що в організаційному комітеті їй не змогли пояснити, чому влада Франції відхилила заявку. "Я дуже засмучена тим, що отримала відмову. З огляду на те, що на Олімпіади в минулі роки їздило дуже мало волонтерів із Росії, я думаю, що такі ж листи вчора отримали всі претенденти, які мають російські паспорти", - скаржиться "волонтерка".

Олімпійські ігри відбудуться в Парижі з 26 липня до 11 серпня 2024 року. Росія і Білорусь не змагатимуться там у командних видах спорту, проте білоруські та російські атлети вийдуть на індивідуальні змагання у статусі "нейтральних".

У дружини Башара Асада виявили лейкемію - 5 років тому вона поборола рак молочної залози

вівторок, 21 травень 2024, 18:28

Першій леді та дружині президента Сирії Башара Асада – Асмі Асад – діагностували лейкемію. Вона майже 5 років тому успішно поборола рак молочної залози, але онкологія знову повернулася в дещо іншій формі. 48-річній першій леді доведеться ізолюватися ві...

У Кадирова погрожують захопити три українські міста

вівторок, 21 травень 2024, 17:50

Командир чеченського спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов погрожує захопити три українські міста - Миколаїв, Одесу та Харків. Заяву командира, наближеного до лідера Чечні Рамазана Кадирова, поширили російські засоби масової пропаганди. Так, Ал...