Зірка "Кварталу 95" Великий потролив Медведчука, якого після обміну доправили до кума Путіна (відео)

ктор студії "Квартал 95" Юрій Великий порадував шанувальників новою пародією. Цього разу комік висміяв проросійського політика Віктора Медведчука, якого обміняли на полонених українських захисників. Артист пофантазував, як склалася доля колаборанта після повернення до РФ, передають Патріоти України.

Починається ролик із того, що Великий в образі Медведчука, якого тримають у підвалі президента Росії Володимира Путіна, телефонує своїй дружині Оксані Марченко. Він просить кохану знову звернутися до президента Туреччини Ердогана, щоб той вплинув на його повернення назад в Україну. Смішний ролик з'явився на YouTube-каналі актора.

Далі до "Медведчука", який одягнений у форму в чорно-білу смугу, заходить і сам кум. Звільнений політик із нервовою усмішкою звертається до кремлівського вождя: "Володенько, рідненький мій! Скільки років, скільки зим... хотіли мені дати в Україні, а ось тепер тут у тебе, так би мовити, живий і здоровий... поки що. Дай я поцілую твою ручку. Володю, я їм нічого не сказав. Нічого! Просто сидів і мовчки кивав. Мене ж сам Ківалов колись вчив ось так кивати. Пісню цю дурну мене змушували співати "Путин – кум мой, лалала", але я не заспівав. Володенько Володенькович, там звичайно був кошмар. Я так на тебе стукав, ой, я так за тобою скучив. Володенько, ми ж з тобою пройшли вогонь, воду та дизельні труби".

Великий в образі одіозного зрадника говорить Путіну, що готовий заради нього на все – навіть віддати життя. Ось тільки не власне, а чуже"Говори, чиє життя тобі потрібне. Раміновича, Бойка, Ківи? Бери будь-яке", – пропонує головний герой ролика.

"Медведчук" повідомляє, що, поки був у полоні, дізнався цінну інформацію. Наприклад, що у Володимира Зеленського "справді сталеві яйця". "Як і в тебе, Володенько. Тільки у нього їх два! Як і в нас. Тільки у нас два на двох, а у нього на одного", – поділився з Путіним його кум.

Наприкінці "Медведчук" обіцяє віддати російському диктатору всі його гроші, а також цікавиться, яка доля на нього чекає далі: "Ми ж Оксаночці пластику зробили. Повернемо назад. Скажемо, що не підійшло... Володенько, а що зі мною буде? Не говори, я сам вгадаю... Мене зараз виє... вимиють, висушать і в готель відправлять відпочивати? Ні? Заінтригував, Володенько. Якщо щось треба, ти кажи: спецоперація – готовий підтримати, допомогти, взяти участь. У мене буде інша спеціальна операція? Яка? Що мені відріжуть? Вовулічко, ти куди? Треба звалювати звідси! Не врятує нас твій дерев'яний бункер, Вовулічко!"

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...