Зірвали українські прапори та вимкнули інтернет: Окупанти повернулися в Кремінну, - глава Луганської ОВА

Російські окупанти повернулися до Кремінної Луганської області, позривали українські прапори та створюють видимість своєї масової присутності в місті. Про це в ефірі телемарафону повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

За його словами, загарбники вимкнули інтернет на всіх окупованих територіях, аби люди не змогли передавати інформацію українським силам. "Фактору неочікуваності на Луганщині не буде - треба запастися терпінням. Завтра ми в Луганську, на жаль, не будемо…але скоро", - зауважив він.

Водночас Гайдай оголосив, що на Луганщині вже створено обласний штаб з деокупації територій. "Готуємо структури до повернення додому (правоохоронні органи, ДСНС, пошта, медицина, ЦНАП та інші), аби оперативно відновлювати життєдіяльність у громадах. Вакууму в адмінпитаннях не буде. Перш за все, також буде відновлено мобільний зв‘язок та інтернет, та іншу критичну інфрастуктуру, виходячи зі ступеню пошкодження. Чекаємо тільки "команду" військових", - зазначив Гайдай.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...