"Зірвав наступ бандерівців ціною свого життя": ЗСУ ліквідували у Кремінній героя "казок" пропагандистів Кремля (фото)

В Україні ліквідовано 37-річного розвідника-оператора 237-го десантно-штурмового полку 76-ої гвардійської десантно-штурмової дивізії з Башкортостану Алмаза Сафіна, повідомляють Патріоти України.

У свої роки Сафін встиг повоювати в Сирії, а у вересні 2022 року приїхав вбивати українців.

Служити в армії за контрактом Алмаз Сафін залишився після строкової служби. До недавнього часу його завданням була підготовка майбутніх офіцерів. Він був заступником командира навчального взводу в Новосибірському військовому училищі. Ліквідували окупанта в боях за Кремінну, коли він вів взвод десантників.

Кремлівські пропагандисти вже встигли скласти про терориста фантастичні історії. Наприклад, "Комсомольська правда" пише, як Сафін "ціною свого життя зірвав спробу наступу ЗСУ на Кремінну".

Стверджується, що Сафін отримав важке осколкове поранення, але, попри це, встиг нібито вбити до півсотні "націоналістів". Бойовик помер від поранень вже після боїв, потішаються пропагандисти. Путін навіть присвоїв десантнику "Героя Росії" за "мужність і героїзм".

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...