"Зіскочити з цієї х*йні не вийде, я і ви потрапили в ж*пу": Командир "підбадьорив" російських новобранців

Російських строковиків, яких збираються відправити на війну в Україну, закликали готуватися до того, що їхня служба триватиме не рік, а півтора чи два. Їм порадили "забути про громадянку" та розуміти, що це не навчення, а "спецоперація". Видання The Insider опублікувало запис розмови політрука із строковиками, яких прямо зараз готують до відправки на війну в Україну, передають Патріоти України.

Він каже росіянам, що на них чекають важкі бої і "зіскочити" вони не зможуть". При цьому він вирішив "мотивувати" новобранців, сказавши, що Росія завжди з кимось воює, тому що в неї "завжди її хочуть обмежити і забрати в неї щось". Зазначимо, що це Росія напала на Україну і відібрала її території.

"Це не навчання, тут спецоперація. Зіскочити з цієї х*йні не вийде, але одне хочу сказати – я і ви потрапили в ж*пу. Сьогодні я з вами говорю, а завтра можу опинитися там і працювати за тією програмою, яку скажуть. Ну, застали ми цей період, куди подітися? Колись такий же період застали наші діди та прадіди", – сказав політрук.

Він порадив їм скористатися можливістю і хоча б заробити грошей, оскільки їх у будь-якому разі мобілізують. Також він сказав, що строковиків нібито відправлять на вже окуповані території України.

"Є істотна різниця в роботі з контрактниками, які отримують бойовими, і тими, хто отримує 2,5 рубля. І повернешся ти додому чи ні, ніхто не знає, але це життя. Ризиків повно. Ніхто не знає, де ви залишитеся. Краще спочатку укласти контракт і на цій еб*чій спецоперації якісь гроші додому приносити", – додав окупант.

Навобранам він порадив не згадувати про громадянське життя та "морально підготуватися до виконання завдань". "Доля склалася так, і ми підемо по накатаній. Громадянку поки що можете викинути з вашого життя, тому що до неї дійти треба. Що завтра буде? Як вона взагалі обернеться? Ви можете перебувати на вогневій позиції на кордоні і раптово прийде наказ піти в атаку – і пішли! Або прорив. У вас найголовніше завдання – це підготувати себе духовно для виконання будь-яких завдань", – сказав він.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...