​З'їзд "Слуги народу" у Трускавці закінчився грандіозним концертом. Ведуча - Катя Осадча. Арахамія - діджей і зіграв на барабанах для "Великої фракції" та її найвеличнішого лідера сучасності (відео)

Засідання парламентської фракції "Слуга народу", в якому брав участь президент України Володимир Зеленський, закінчилося в ніч на 3 жовтня гала-концертом, пише LB.ua.
На захід, як розповів виданню нардеп Олександр Качура, було запрошено знаменитостей, його вела українська телеведуча Катерина Осадча.

Розпочався вечір із виступу голови фракції Давида Арахамії, написала прессекретарка політсили Юлія Палійчук у Facebook. Арахмія зіграв на барабанах, Палійчук опублікувала відео.

Арахамія також закривав вечір, виступивши як DJ David Braun, уточнила спікерка партії у Telegram та опублікувала відео. У Facebook його перепостила журналістка Анна Стешенко.

За словами Палійчук, наприкінці вечірки нардепи провели аукціон, на якому продали чотири худі з написом DJ David Braun. Гроші, виручені від продажу одягу (у сумі – 65 тис. грн), передадуть на лікування дітей із важкими захворюваннями, написала вона.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...