"Злагоджена механіка дій": Бійці підрозділу ГУР KRAKEN показали вуличні бої за Часів Яр (відео з екшн-камери)

Бійці спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони KRAKEN зараз перебувають в місті Часів Яр на Донеччині, де ведуть активні бої з російськими окупантами. Реалії одного з боїв із ЗС РФ серед міських руїн, зафільмовані нашоломними камерами бійців, показали в ГУР Міноборони, передають Патріоти України.

"Злагоджена механіка дій тактичної групи розвідників у червоній зоні заслуговує на особливу увагу. Погляньте, як чітко, сміливо та спокійно діють спецпризначенці ГУР МОУ", — йдеться в повідомленні.

Під час боїв з російськими окупантами, які зафільмували екшн-камери, бійці ГУР маневрували в міській забудові, знищували росіян з різних видів штурмової зброї, глушили ворожі FPV мобільними засобами РЕБ та рятували життя пораненим побратимам.


Дуже хотів щось приховати? Тищенко розбив не один, а два телефони, коли йому оголошували підозру

середа, 26 червень 2024, 20:15

Народний депутат Микола Тищенко, якого підозрюють у незаконному позбавленні волі колишнього військовослужбовця спецпідрозділу Kraken, під час обшуку 25 червня розбив два свої мобільні телефони. Про це на обранні запобіжного заходу в Печерському суді Ки...

Армію Путіна можна вітати з новим надбанням: "Зеленоградський Чикатило" їде вбивати українців

середа, 26 червень 2024, 19:15

Російська армія прийняла до своїх лав чергового маніяка, відправивши його на війну проти України. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, передає NV, інформують Патріоти України. Як повідомляється, йдеться про Юрія Гриценка, відомого як «Зеленоградсь...