Зламали плани орків: ЗСУ знищили багато техніки РФ, яка готувалася йти у наступ на Харківщині

Українські військові "підсмажили" багато російської бронетехніки у селі Сулигівка під Ізюмом на Харківщині. Ворожу техніку якраз стягнули в одне місце, щоб далі задіяти її у черговій хвилі наступу на Україну. ЗСУ зламали плани рашистів і перетворили їхню важку техніку на металолом. Про це повідомив волонтер Роман Донік, передають Патріоти України.

Також він оприлюднив фото, на якому видно скупчення російських сил в одному місці у згаданому селі. А на наступних відео, які також опублікував волонтер, російська техніка уже активно палає, вражена з повітря українськими військовими.

"Окупанти проводили зосередження важкої техніки в селі Сулигівка під Ізюмом перед черговою хвилею наступу. На першому фото. Ну а далі на відео робота "ОУВ Слобода" та наслідки", – підписав волонтер опубліковані фото і відео.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...