Зламали цинічну гру росіян: Гаазький суд відкинув запит адвокатів ГРУшника Пулатова про розгляд причетності українського військового льотчика до збиття МН17

У Нідерландах у судовому комплексі "Схіпхол" 3 липня закінчилося десяте судове засідання у справі МН17. Наступне призначено на 31 серпня 2020 року, зазначають Патріоти України.

"Слухання у справі щодо Гіркіна, Дубинського, Харченка і Пулатова відкладено до 31 серпня", - сказав головуючий суддя Гендрік Стейнгаюс. Він також зазначив, що суд оголосить рішення, що стосуються звернень, зроблених прокуратурою, захистом підполковника-спецпризначенця ГРУ РФ Олега Пулатова та адвокатами родичів загиблих рейсу МН17.

Суд відклав рішення щодо запитів сторони захисту Пулатова до надходження та розгляду усіх запитів. Водночас суд все ж оголосив рішення щодо деяких запитів адвокатів Пулатова.

Зокрема, було відмовлено щодо надання копій певних матеріалів справи, а також відмовлено у допиті свідка, щодо якого клопотала сторона захисту Пулатова. За словами адвокатів, цей свідок міг дати покази щодо обставин смерті українського пілота Владислава Волошина, який, за однією з альтернативних версій катастрофи, начебто, міг бути причетним до трагедії МН17.

Головуючий суддя Стейнгаюс зазначив, що запит щодо смерті Волошина, відхилено "з огляду на його спекулятивний характер".

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...