Злякався Путіна? Лукашенко забив на сполох через переділ світу

Олександр Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що, на його думку, у світі почався новий переділ. Таке висловлювання прозвучало під час його візиту до Сербії, передають Патріоти України.

За його словами, світові лідери все частіше вирішують проблеми "з позиції сили", а не мирним шляхом, на підставі міжнародного права. У зв'язку з цим Лукашенко припустив, що сильні світу цього вирішили знову влаштувати паювання.

"Я іноді з висоти прожитих президентських років починаю думати, чи не почався новий переділ нашої планети. І всі ми добре знаємо, до чого це може призвести", – зазначив глава Білорусі.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...