Злочин перед Великоднем: Під час обстрілу окупантів у Херсоні загинули дочка й мати (фото 16+)

Російські терористи у суботу, 15 квітня, обстріляли Херсон. У місті загинули дві жінки - 28-річна донька та її 48-річна матір. Про це повідомили в Херсонській ОВА, передають Патріоти України.

Після обіду 15 квітня росіяни з артилерії обстріляли Таврійський мікрорайон Херсона. Снаряди поцілили по території одного із навчальних закладів, де перебували жінки.

28-річна донька та її 48-річна мати загинули на місці трагедії.


Оборона Вовчанська: Прикордонники показали, як знищили два російських танки, котрими загарбники атакували найближче до держкордону місто Харківщини (відео)

четвер, 16 травень 2024, 1:45

Прикордонники-аеророзвідники знищили два російських танки, з яких окупанти обстрілювали околиці міста Вовчанськ на Харківщині. . Пілоти розвідувальних БпЛА переслідували ворожу техніку до місця стоянки і за першої ж нагоди нанесли вогневе ураження.

Не зважаючи потуги з москви: Шикарна яхта Медведчука "Royal Romance" перейшла під синьо-жовтий прапор. В АРМА пояснили значення прецеденту для України

четвер, 16 травень 2024, 0:18

92-метрова яхта "Royal Romance" набула статусу українського судна. Це означає національну приналежність судна, на яке поширюється юрисдикція України. . Заарештована яхта "Royal Romance", яка належала проросійському політику Віктору Медведчуку, отримал...