Злочин та кара: Facebook видалив сторінку радикального польського політика, який назвав Україну ворогом

Українофоб втратив важливий інформаційний ресурс, адже на сторінці будо дуже багато підписників зі схожими поглядами

У соціальній мережі Facebook видалили сторінку депутата польського парламенту Януша Корвіна-Мікке, повідомляють Патріоти України з посиланням на Rzeczpospolita.

Уточнюється, що Корвін-Мікке мав майже 780 000 передплатників в Facebook і був найпопулярнішим польським політиком в соціальній мережі.

Зокрема, у Корвіна-Мікке було більше передплатників, ніж у президента Польщі Анджея Дуди і у одного з колишніх кандидатів у президенти Шимона головні.

У свою чергу сам політик заявив, що його сторінку заблокували “фашисти і більшовики” з невідомих причин.

Також при цьому уточнюється, що деякі записи Корвіна-Мікке блокувалися в соціальній мережі і раніше за порушення правил Facebook.

77-річний Корвін-Мікке очолює польську праву партію”Конфедерація”. Він відомий своїми антиукраїнськими та антиєвропейськими висловлюваннями, а також проросійською позицією. Зокрема, він називав Україну”ворогом”.

Крім того, в 2015 році Корвін-Мікке незаконно прилітав в окупований Росією Крим через Москву.

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...