Злочинці прорвались через два заслони охорони: Під резиденцією Трампа сталася НП, зі стріляниною та переслідуванням (відео)

У Флориді (США) у п'ятницю, 31 січня, позашляховик намагався прорватися до резиденції американського президента Дональда Трампа в Мар-а-Лаго. Співробітники поліції і Секретної Служби США відкрили вогонь по джипу. У результаті вдалося затримати двох осіб, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN. Трамп із дружиною мали прибути в Мар-а-Лаго в п'ятницю в другій половині дня. У момент інциденту вони ще перебували в Білому домі у Вашингтоні.

В офісі окружного шерифа уточнили, що невідомі на чорному позашляховику прорвалися через два пункти пропуску на шляху до головного входу резиденції близько 11:40 за місцевим часом (18:40 за Києвом).

Охорона почала стріляти по машині. Транспортному засобу вдалося сховатися, коли його переслідували вертольоти, проте незабаром джип усе ж зупинили.

Фото з місця НПФото з місця НП

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...