Злочинці випустили не менше 10 куль: З'явилися фото обстріляного авто помічника Зеленського Шефіра

У районі села Лісники Київської області обстріляли авто першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра. Нацполіція Київської області публікує фото з місця замаху на Шефіра, повідомляють Патріоти України.

Поранено водія Шефіра, він доставлений до лікарні "Феофанія" у важкому стані. Із самим помічником глави держави все гаразд, хоч він і перебував у машині. Як повідомила прес-секретар поліції Київщини Ірина Прянішнікова, введено операцію "Сирена" по області й шукають нападників.

Місце злочинці обрали спеціально таким чином, щоб не потрапити в поле видимості вуличних камер відеоспостереження. Крім цього правоохоронці стверджують, що там у злочинців був непоганий простір для організації шляхів відходу.

Після обстрілу поранений водій встиг дотягнути до супермаркету "АТБ", який розташований неподалік. Він зупинив автомобіль біля нього.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...