Злочинцям у погонах не вперше відправляти безвинних на той світ, щоб прикрити власний зад: Фігурант справи "честі Авакова" Андрій Антоненко заявив про загрозу своєму життю

В Мережі пригадують Сашка Білого, котрого розстріляли, не доводячи справу до суду

Андрій Антоненко, що більше року перебуває під арештом і втрачає здоров'я, через звинувачення у вбивстві журналіста Павла Шеремета, написав листа, де заявив про загрозу власному життю, зазначають Патріоти України. Текст і фото листи опублікували на Facebook-сторінці Free Riff.

Він повідомив, що з нього зняли певні внутрішні обмеження за умовами перебування в ув'язненні. Антоненко вказав на те, що у цього може бути дві причини і два моменти.

"Перший - позитивний, в який хотілося б вірити, що це перший крок до справедливості, а саме до мого звільнення з полону режиму МВС. І другий - це чергова витівка того ж режиму МВС щодо можливого мого усунення фізично. Оскільки свої помилки вони визнавати не хочуть, а на мертвого легко повісити всіх собак! ", - написав він.

Далі він офіційно заявив, що у нього немає ані ворогів, ані конфліктів в СІЗО.

"Я не вживаю ні алкоголю, ні наркотиків (ніяких). Я стежу за здоров'ям, веду здоровий спосіб життя, займаюся спортом. І, звичайно, не збираюся зводити рахунки з життям, оскільки впевнений в своїй перемозі", - йдеться в листі.

Антоненко також додав список осіб, яких вимагає вважати винними в разі, якщо з ним щось трапиться. До нього увійшли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, президент Володимир Зеленський, генпрокурор Ірина Венедиктова та інші.

Як повідомляв "Апостроф", 10 лютого, Київський апеляційний суд відмовив у зміні запобіжного заходу Андрію Антоненку, якого звинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Обвинувачений, котрого заарештували ще 12 грудня 2019 року, буде знаходиться під вартою в слідчому ізоляторі до 2 квітня.

Фотогалереї

Всі
Київ замело снігом
Верховна Рада урочисто відкрила перше пленарне засідання
Художник намалював СІЗО на стінах підземного переходу
В Києві на мосту Патона відсвяткували День соборності
Веселі фотографії водохресних купань в Києві
Як в Києві зустрічають снігопад

Читайте також

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...