Злочинців видали перекази грошей із РФ: У Торецьку затримали 12 колаборантів

Національна поліція затримала групу колаборантів у прифронтовому Торецьку. Вони знімали на відео і фотографували техніку ЗСУ, а також ставили мітки з координатами на карті. За це зрадникам відправляли "чималі" гроші з Росії, що підтвердили знайдені платежі, інформують Патріоти України.

Як повідомив заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, всього було затримано 12 колаборантів і коригувальників обстрілів.

"В телефонах зрадників ми виявили численні листування з іноземними абонентами, в соцмережах — ворожі групи, де ті демонстрували свою прихильність до країни-агресора. А також, фото та відео техніки ЗСУ, скриншоти міток на Google-картах. Та ще й чимало заробляли на цьому — знайшли перекази коштів з Росії. Недокраїни, яка спотворила життя та землі України", — написав Білошицький.

Всіх зрадників відправили у відповідні служби. Нагадаємо, це не перший раз, коли в Торецьку виявляють групу колаборантів. Наприкінці липня в місті спіймали трьох коригувальників авіаудару, в результаті якого загинула сім'я. Зрадників затримали, а їхніх кураторів — ідентифікували.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...