Злий Трамп 6 січня збирався очолити погром своїми прихильниками Капітолію, однак його відмовили, а потім перелякався і відрікся своїх штурмовиків, - ЗМІ

Свідоцтва злочинного наміру дають офіцери секретної служби, котра охороняє президентів США. Ці дані безумовно стануть предметом розслідування Конгресу та правових служб США і можуть вплинути на голосування Сенату щодо імпічменту

Чинний глава Білого дому Дональд Трамп планував штурмувати Капітолій 6 січня разом з мітингувальниками. Але його відрадили від таких планів. Як повідомляє Reuters з посиланням на свої джерела, Трамп збирався приєднатися до мітингувальників, щоб показати їм свою підтримку, зазначають Патріоти України.

Секретна служба США відрадила главу Білого дому від такої ідеї. Агенти попередили Трампа, що не зможуть гарантувати його безпеку, якщо він наважиться влаштовувати заворушення з протестувальниками.

"Трамп заспокоївся і замість цього сів навпочіпки в Білому домі, щоб подивитися по телебаченню кадри масових заворушень, в організації яких його звинувачують", - йдеться в повідомленні.

За словами кількох джерел видання, останні дні Трампа в Білому домі пройшли в гніві. За словами джерела, знайомого з ситуацією, він дивився по телевізору деякі дебати про імпічмент і розлютився на дезертирство республіканців.

Водночас Білий дім відмовився коментувати цю історію. Секретна служба також відмовилася коментувати ймовірне бажання Трампа відвідати Капітолій 6 січня.

Хоча Трамп публічно не заявив про свій намір зробити такий крок, один з чиновників Білого дому заявив агентству: "Я очікував цього".


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...