Зливний бачок Кремля влаштувала полювання на Зеленського: "Я буду говорити з народом України, а не з вами". Як новий президент відбивався від російських пропаг...ндонів у відпустці

"Журналісти" телеканалу "Росія" пробралися на закриту територію готелю, де перебував політик. Вони збрехали, що є просто гостями готелю, і навіть попросили сфотографуватися із Зеленським.

На Зеленського в Туреччині полювали росЗМІ. Фото: скріншот з відео.

Під час дводенного відпочинку у Туреччині новообраного українського президента Володимира Зеленського переслідували російські пропагандисти із провокативними питаннями. Проте коментарів для шоу скандалістки й українофобки Ольги Скабєєвої вони не отримали, інформують Патріоти України.

Скабєєва виклала на свої сторінці в Instagram анонс антиукраїнської програми "60 хвилин". На відео російські провокатори питають про мінські домовленості та відносини з РФ, зазначаючи, що чекають на відповіді. Зеленський відповідати відмовляється: "Мене чекає народ України, який мене обирав. Можна я буду говорити з народом України?!"

"Журналісти" неодноразово повторювали: "Ми – російська преса. Поговоріть з російською пресою!". На що майбутній український президент зазначив: "Я не починаю спілкування з брехні".

У прес-службі Володимира Зеленського повідомили, що "журналісти" телеканалу "Росія" пробралися на закриту територію готелю, де перебував політик. Ті збрехали, що є просто гостями готелю, і навіть попросили сфотографуватися із Зеленським. А потім вже розказали, хто вони насправді, і намагалися влаштувати конфліктну ситуацію.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...