"Зменшують темпи та масштаби дій": Арестович припустив, що в армії РФ стався надлом на одному з напрямків фронту

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські військові не змогли покращити тактичне становище на межі Донецької та Луганської областей, передають Патріоти України.

Він припустив, що завдяки вдалому контрнаступу ЗСУ в угрупованні військ РФ, імовірно, стався надлом на Бахмутському напрямку, внаслідок чого українським захисникам вдалося відновили контроль над Комишувахою. Про це Арестович повідомив у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним 28 травня.

"Наші контратакували та відбили Комишуваху. Будемо дивитися, але я б сказав з обережним оптимізмом, що є ознаки надлому російського угруповання на цьому напрямку. Вони зменшують темпи та масштаби дій", – заявив Арестович.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...