ЗМІ дізналися прізвище ще одного кандидата на виборах мера Києва від "Слуги народу"

Олександр Ткаченко не залишає ідею спробувати себе "в боротьбі за Київ".

"Слуга народу" розглядає декількох кандидатів на виборах мера Києва в тому числі і такого, який дасть чинному градоначальнику Віталію Кличку перемогти знову, передають Патріоти України.

За даними видання, Слуга народу може висунути на виборах мера Києва все того ж Олександра Ткаченка, який не залишає ідею спробувати себе «в боротьбі за Київ». Крім того, джерела видання повідомляють, що у влади є й інший варіант: висунення проти Кличка яскравого кандидата від Слуги народу, який запам’ятається виборцю, але не завадить чинному меру переобратися. Це може стати майданчиком для спільної роботи в майбутній Київраді.

На таку роль пропонують ресторатора Миколу Тищенка, який є кумом помічника президента Андрія Єрмака. Джерела видання раніше розповідали, що саме Єрмак нібито переконав Володимира Зеленського не звільняти Кличка з посади голови КМДА, як того вимагав глава Офісу президента Андрій Богдан.

Крім того, в Слузі народу обмірковують і певні варіанти партійного співробітництва з Кличком. Наприклад, залучення до списків Слуги народу частині членів партії УДАР.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...