ЗМІ помітили у Байдена "шпаргалку" на зустрічі з Путіним (відео)

Журналісти помітили дивний папірець, у який підглядав президент США Джо Байден на зустрічі з російським главою Володимиром Путіним у Женеві, зазначають Патріоти України.

Камери зафіксували, як Байден дістав листок невеликого формату і розмістив його у себе на колінах. Що саме там написано – розгледіти з місця для преси було неможливо. Під час фотографування американський президент ще раз потягнувся до «шпаргалки».

Перша частина переговорів відбувалася у дуже вузькому колі. Президентів супроводжували лише перекладачі та глави зовнішньополітичних відомств – Сергій Лавров та Ентоні Блінкен. ЗМІ пишуть, що у Путіна і Байдена є невеликі папки з даними, які вони хочуть мати під рукою.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...