Змінили тактику після знищення "Москви": Росія може вдарити по Україні ракетами з підводних човнів, - The Times

На тлі повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України РФ може використовувати підводні човни в Чорному морі для запуску крилатих ракет територією України. Про це йдеться у матеріалі The Times, передають Патріоти України.

Як пише видання, експерти зазначають, що підводні човни класу Кіло регулярно поповнюють запас ракет великої дальності і боєголовок у російських портах і знову йдуть під воду.Так, розслідувач Бенджамін Піттет опублікував фото з супутника від 15 квітня, на якому, ймовірно, зафіксовано, як у порту окупованого Севастополя на російський підводний човен завантажують ракети Калібр.

За словами аналітика Х.І. Саттона, у Чорному морі знаходяться щонайменше чотири російські підводні човни класу Кіло, які можуть запускати ракети Калібр з дальністю стрілянини до 2500 кілометрів. Як пише видання, запуск ракет із глибини до 50 метрів важко виявити навіть за допомогою супутників.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...