Змінився до невпізнання: Прес-секретар Саакашвілі показала, як він зараз виглядає (фото)

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі проходить лікування в клініці "Вівамед", тому він дистанційно взяв участь в судовому засіданні у справі про відтермінування його вироку або звільнення, інформують Патріоти України.

Як повідомляє "Грузія online", під час засідання політик поскаржився на вкрай важкий стан здоров'я. На підтвердження своїх слів він задер футболку - помітно, що він дуже схуд. Після цього його відеокамеру відключили. "... Єдине, про що прошу, щоб мені дали можливість отримати адекватне лікування. Якщо потрібно, я віддам своє життя. Мій стан різко погіршився", - сказав екс-президент Грузії.

Скріншоти з прямого включення опубліковані на Facebook-сторінці Саакашвілі. Вони підписані: "Міхеїл Саакашвілі приєднався до засідання суду дистанційно".


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...