Змусили пожертвувати гроші на допомогу українцям: У Німеччині чоловік поплатився за носіння Z-футболки

У німецькому місті Вісбаден суд оштрафував чоловіка за те, що він носив футболку з символом російської агресії - літерою "Z", передають Патріоти України.

Як пише Frankfurter Allgemeine Zeitung, чоловік одягав її на роботу. Тепер він має заплатити 1500 євро організації, яка надає допомогу українцям. Повідомляється, що 49-річний чоловік на ім'я Володимир, у якого російське коріння, є громадянином Німеччини і живе в країні від 1992 року.

У суді він заявив, що слухав російські пропагандистські ЗМІ та був переконаний, що влада в Україні - "нацисти". Чорну футболку з великою білою літерою "Z" йому приніс "російський друг". Володимир почав носити її на роботі після того, як роботодавець вивісив над будівлею компанії український прапор.

Тепер він має сплатити п'ять платежів по 300 євро альянсу організацій Deutschland hilft. Вони збирають кошти для допомоги українцям, які постраждали від війни.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...