Змусили росіян панікувати та скористалися цим: Рейд бомбардувальників США над Україною показали на відео

Бомбардувальники Boeing B-52 Stratofortress США здійснили рейд над Україною над західними і південними областями і близько окупованого Росією Криму, після чого повернулися на базу Фейрфорд в Великобританії. Американські літаки супроводжували українські винищувачі. Літаки-розвідники НАТО змогли зібрати 4 вересня необхідну інформацію про ППО ймовірного противника - так як в цей час увага ЗС РФ була прикута до американських B-52 і українських Су-27 і МіГ-29, чим і скористалися розвідники. Про це повідомили в командуванні Повітряних сил ЗСУ в Facebook, передають Патріоти України.

Також було показано відео, як стратегічні бомбардувальники інтегруються з українським літаком. Кадри зняв американський пілот майстер-сержант Джеймс Кейсон.

Також оприлюднили ролик, знятий майстром-сержантом ВВС США Бертом Трейнором. Він продемонстрував, як виглядав з кабіни одного з трьох В-52Н переліт стратегічних ракетоносців від зльоту в Британії і до супроводу українських винищувачів. Політ ядерних бомбардувальників B-52 над Україною показали також в мережі.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...