Змило з позицій на лівобережжі Херсонщини: У Білозерці до берега прибило трупи російських військових (фото)

До правого берега Дніпра на Херсонщині почало прибивати тіла російських окупантів. Вочевидь, потопельники входять до тих російських сил, які, за запевненнями деяких російських пропагандистів, "без втрат евакуювалися" з затоплених позицій на лівому березі та островах на Дніпрі, передають Патріоти України.

Тіла загарбників прибило до берега неподалік від Білозерки. Світлини, зроблені місцевими, опублікував журналіст Андрій Цаплієнко. "А цим окупантам не пощастило потрапити у полон, їхні тіла Дніпро прибив до берега біля селища Білозерка. Дякую підписнику за фото. Бодай трохи справедливості", – прокоментував фото журналіст.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...