Значна кількість бортів Іл-76 прибула на аеродром "Оленья": Росія готує нову масовану атаку по Україні, - експерт

Ворог готовий завдати масованого удару по Україні, адже значна кількість військово-транспортних бортів Іл-76 прибували на аеродром "Оленья". Про це керівник Центру військово-правових досліджень та військовий експерт Олександр Мусієнко розповів "24 Каналу"., передають Патріоти України.

За словами експерта, росіяни готують нову масовану атаку по Україні та, ймовірно, накопичили вже достатню кількість ракет для удару.

Атака "Шахедів" на Україну скоро може змінитися ракетними ударами, адже значна кількість військово-транспортних бортів Іл-76 прибували на аеродром "Оленья", де тримають стратегічну авіацію, яка обстрілює Україну. Крім того, територією Росії пересувалась балістика.

"Її підтягують до Воронежа, Курська та Брянська, що може свідчити про підготовку до завдавання ударів", – повідомив Мусієнко.

Він додав, що поки не все готово до більш масованого удару, який планує ворог, або ж він чекає на кращий момент."Який саме – поки сказати важко", – висловився експерт і припустив, що росіяни хочуть дочекатися настання сильніших холодів та початку опалювального сезону, аби знову розпочати атаки на українську енергоструктуру.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...