​"Значит, они признают, что я что-то сделал в этой жизни": Вбивця тисяч безвинних людей Гіркін зрадів рішенню суду Нідерландів про довічне ув'язнення

Екс-командир підрозділів НВФ «ДНР» Ігор Гіркін вважає, що Нідерландська прокуратура, яка запросила для всіх обвинувачених у справі про аварію MH17 довічний ув'язнення, нібито «не має права» його судити, а обвинувальний вирок — не найстрашніше, що може статися з ним. Про це ФСБшник повідомив на своїй сторінці у соцмережі, зазначають Патріоти України.

За словами Гіркіна, НВФ нібито «Боїнг» на Донбасі не збивали (покидьок нагло заперечує доведені факти.-ред.) і уточнив, що цілком припускає той факт, що рано чи пізно його притягнуть до відповідальності:

«Больше по поводу инцидента никаких комментариев. Я не исключаю привлечения себя к уголовной ответственности в соответствии с решением суда Нидерландов, но это никак не влияет на то, как я собираюсь дальше жить и что я собираюсь делать. Я как игнорировал это расследование в течение многих лет, так и продолжу игнорировать, пока оно не коснется меня непосредственно».

При цьому він розповів, що «ризикував життям за праву справу»:

«Если бы я оказался в суде, я бы просто молчал, поскольку я не считаю, что голландский суд имеет право меня судить. Мне плевать на угрозы голландского суда по одной простой причине: это не самое страшное, что может случиться в жизни. Я жизнью своей рисковал за правое дело, не то что свободой. А то, что меня обвиняют враги, меня нисколько не беспокоит, а, наоборот, должно радовать: значит, они признают, что я что-то сделал в этой жизни».

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...