"Знаєте, який міг би бути компроміс?": Пропагандистка Симоньян несподівано визнала, що "референдуми" РФ в Україні були фейкові (відео)

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян визнала, що так звані "референдуми" щодо приєднання до Росії тимчасово окупованих областей України були фейковими. У своїй заяві вона пішла всупереч офіційній риториці Кремля і визнала, що тимчасово окуповані області - це територія України, передають Патріоти України.

Симоньян сказала, що у всіх регіонах України, зокрема в Херсонській та Запорізькій областях, необхідно провести "чесні та чисті" референдуми. Фрагмент виступу пропагандистки на російському ТБ опублікував Telegram-канал "Сеятель ветра".

Пропагандистка спробувала поміркувати про "варіанти перемир'я з Україною". За її словами, на захоплених російськими терористами територіях потрібно провести "чесні референдуми", щоби подивитися, що скаже народ.

Симоньян видала маячню, що держава-терорист РФ нібито має організувати "референдум" по всій території України, оскільки у своїй хворій уяві вважає, що українці нібито хочуть "приєднатися" до Росії. "Знаєте, який міг би бути компроміс? Проводиться референдум, заморожуються бойові дії в тій точці, де є зараз, і проводиться чесний, найчистіший референдум у регіонах України", – видала пропагандистка.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали:

Росія готує наступ влітку: Експерт назвав міста, які хочуть захопити окупанти

четвер, 18 квітень 2024, 9:23

Армія Російської Федерації влітку спробує розвинути свій наступ на двох основних напрямках у Донецькій області: на Костянтинівку-Краматорськ і на Покровськ. Таку думку в ефірі FREEДОМ висловив військовий експерт Сергій Грабський, передають Патріоти Укр...