Знайшли без свідомості поблизу Держдуми: Пропутінський чемпіон світу перебуває у вкрай тяжкому стані

Стан 12-го чемпіона світу з шахів Анатолія Карпова оцінюється як украй важкий. Про це повідомляють "Известия", передають Патріоти України.

71-річного Карпова 31 жовтня було виявлено неподалік будівлі Держдуми в несвідомому стані. У лікарні у гросмейстера діагностували множинні травми, включаючи гематоми голови, переломи правої тім'яної та правої скроневої кісток. Карпова підключили до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ). За життя депутата Єдиної Росії борються лікарі.

Раніше помічник Карпова Альберт Степанян пояснював, що причиною госпіталізації став струс мозку внаслідок невдалого падіння.

Зазначимо, що у липні Карпов заявив, що санкції проти Росії вже призводять до економічного занепаду Європи, а з українців роблять ворогів росіян. Крім того, він стверджував, що в Європі та США нібито відбувається геноцид російського народу.

Долаючи "червоні лінії" Кремля: Британські ЗМІ уточнили строки передачі Україні першої партії винищувачів F-16

субота, 11 травень 2024, 7:15

Перші західні винищувачі F-16 прибудуть в Україну протягом кількох найнижчих тижнів. Про це в п'ятницю, 10 травня, повідомляє британська газета The Standard з посиланням на високопоставлене військове джерела. . ЗМІ стверджує, що винищувачі будуть пере...

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...