Знайшли черговий "склад ЗСУ": У міноборони РФ "анонсували" удари по школі в Одесі

У міністерстві оборони країни-агресора РФ анонсували новий можливий удар по Україні. Є ймовірність, що ворог може вдарити по школі №100 в Одесі. Загарбники заявили, що на території навчального закладу Збройні сили України нібито розмістили військову техніку. Відповідне повідомлення міноборони РФ розмістило у своєму каналі Telegram у суботу, 16 липня, передають Патріоти України.

У фейковій заяві МО РФ сказано, що біля школи нібито знаходиться українська бронетехніка, важка артилерія та реактивні системи залпового вогню (РСЗВ). "По периметру навчального закладу виставили блокпости, підходи до установи заміновані, але місцеве населення про це навмисне не поінформовано", – видали у відомстві країни-окупанта.

У РФ звинуватили Україну в "нелюдському ставленні до долі простих громадян" і "повній зневазі до всіх норм моралі та принципів міжнародного гуманітарного права" – саме так поводиться сама Росія, продовжуючи вчиняти жорстокі воєнні злочини.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...