Знайшли привід знов потрясти цицьками: Напівголі та вусаті активістки Femen у Парижі підтримали Білорусь

Голі активістки Femen підтримали Білорусь

У п'ятницю, 11 вересня, активістки руху Femen провели біля посольства Білорусі у Франції акцію на підтримку білоруського народу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Brut.

Троє голих по пояс дівчат з написами "Lukashenko out" на спині і "Живе Білорусь" на грудях перелізли через паркан посольства. Одна з них видерлася на флагшток і повісила біло-червоно-білий прапор поруч з офіційним червоно-зеленим.

Після цього дівчата вивісили біло-червоно-білий прапор і плакат "Живе Білорусь" на паркані посольства і деякий час позували перед ними.

"Рух Femen стоїть поруч з білоруським народом в його боротьбі проти "останнього диктатора Європи". Сьогоднішня акція перегукується з протестом Femen проти Лукашенка в 2011 році в Мінську, після якого три активістки були викрадені і піддані тортурам агентами КДБ. Але якщо десять років тому режиму Лукашенко все-таки вдавалося придушити голоси опозиції, то сьогодні його режим приречений", - заявили в Femen.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...