Знайшли труп тільки одного: Російський пропагандист заявив про зникнення групи окупантів-розвідників на Херсонщині (фото)

Російський пропагандист заявив про знищеного російського розвідника та про зникнення групи на Херсонщині, передають Патріоти України.

За словами російського пропагандиста, який пише під ніком «Репортер Руденко», якийсь час тому на Херсонщині група окупантів, з-поміж мобілізованих, пішла в розвідку і зникла. «Їх почали шукати та згодом знайшли труп одного з них», - заявив Руденко.

За словами пропагандиста, у трупа нібито були зв'язані ноги та руки. Він стверджує, що представник окупантів нібито втопився.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...