Знайшов "порятунок": У РФ мобілізований прострелив собі ногу, щоб не їхати на війну в Україну

У російському місті Новосибірськ один із мобілізованих, якого збиралися відправити на війну в Україну, сам прострелив собі ногу. Так він хотів уникнути відправлення на фронт, передають Патріоти України.

Про це з посиланням на джерела 27 листопада повідомило видання "Сибирь.Реалии". Інцидент трапився у Новосибірському вищому військовому командному училищі.

За словами іншого "мобіка" Романа, той нібито не хотів їхати на війну в Україну, але в нього не було можливості втекти від військкомату. Хлопця, як він розповів, схопили просто біля його будинку.

Росіянин також додав, що мобілізовані отримують інформацію від окупантів, яких вже відправили до зони бойових дій в Україні, і ті кажуть, що "там пекло".

"І в результаті вирішив проблему ось таким способом. Можливо, вплинуло ще й те, що тут серед мобілізованих суцільні розмови про те, що їм передають земляки, які вже відправлені до зони "СВО". На громадянці він не чув до пуття про те, яке там пекло. Тут від цих розмов не втечеш, ось він і психанув", – повідомив мобілізований Роман.

Видання уточнило, що "мобіка" забрали до лікарні, а у військовому училищі коментувати інцидент відмовилися.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...